top of page

Huren

Huren is mogelijk vanaf 4 dagen. Huurprijs vanaf CHF 400 / CHF 500 per week. Daar komen bij de kosten voor de verplichte slotreiniging (vanaf CHF 50) en de kosten voor verplichte afname van keuken-, bad- en beddengoed (CHF 15 p.p./ter plekke te voldoen aan de beheerder). 

De toeristenbelasting bedraagt voor kinderen (6 tot 16 jaar) CHF 1 per persoon per overnachting en voor oudere personen (17+) CHF 2 per persoon per overnachting.

Na de mondeling overeengekomen boeking, krijgt u de schriftelijke huurovereenkomst toegestuurd. Die ontvangen wij graag binnen 2 weken ondertekend retour onder gelijktijdige betaling van 50% van de huursom. Daarna is de boeking definitief. De resterende 50% dient betaald te worden uiterlijk 2 maanden voor aanvang van huur. Bij onverhoopt niet doorgaan van de afgesproken huur vindt er geen teruggaaf plaats van de betaalde huursom. U wordt verzocht een annuleringsverzekering te sluiten.

 ​

Huisdieren in overleg met eigenaar.

Het is niet toegestaan te roken in het chalet. Roken op een balkon is geen probleem.

 

Een huurperiode loopt vanaf 16.00 u op de dag van aankomst tot 10.00 u op de dag van vertrek. Huur voor een periode die niet loopt van een zaterdag tot een volgende zaterdag gaat in overleg met de eigenaar. 

Wil u meer informatie of boeken? Neem dan contact met ons op:​

 

e-mail: schwarznasekippel@gmail.com

tel.: +31 (0) 627 455 125

bottom of page